The Phantom of the Opera

Microgaming har lanserat ett nytt spel som är inspirerat av den klassiska succén The Phantom of the Opera, även kallad Fantomen på Operan på svenska. Den populära speltillverkaren köpte rättigheterna till titeln tidigare i år och gick ut med nyheten redan i februari 2017. Efter några förväntansfulla månader är nu spelautomaten här och går att hitta hos de större aktörerna som erbjuder spel tillverkade av Microgaming. The Phantom of the Opera är en av de mest framgångsrika musikalerna genom tiderna och den allra första föreställningen hölls i London redan 1986. 18 år senare, 2004, introducerades succén till filmduken och trots sin ålder är filmen fortfarande lika populär. Vi kommer i den här recensionen gå igenom vad Microgaming har tagit med sig från succéshowen och vilka innovativa specialfunktioner som har lagts till för att öka spänningen.

Här kan du spela The Phantom of the Opera

Casino Free spins bonus Omdöme Spela nu
Svedala 10 FREE SPINS
3000KR BONUS
etta Spela nu
Casumo 200 FREE SPINS
12 000KR BONUS
tvaa Spela nu
VeraJohn 30 FREE SPINS
1000KR BONUS
Spela nu

Tema och symboler i The Phantom of the Opera

recension om phantom of the opera microgamingVideoautomaten The Phantom of the Opera är inspirerad av den klassiska filmen som introducerades på filmduken redan 2004. Microgaming har köpt rättigheterna till att använda både titeln och karaktärerna. Direkt när du slår dig ned i en stol i salongen genom att öppna spelautomaten välkomnas du till showen. Ridån och den spänningsfyllda musiken skapar en mystisk och exklusiv känsla. När det kommer till tekniken i spelet är det fem hjul, tre rader och 243 olika sätt att vinna på som gäller. Det betyder att det inte finns några klassiska vinstlinjer att hålla koll på. Du kan med hjälp av myntvärdet justera din insats mellan 3 kronor och 150 kronor.

De högsta vinsterna i spelet betalas ut av de symboler som föreställer de olika karaktärerna från filmen. De symboler som betalar ut de lägre vinsterna föreställer bland annat en ros, en notbok, en parfym och en kikare. Genom att spela The Phantom of the Opera som är tillverkad av Microgaming erbjuds du en teoretisk återbetalning på 96.40%.

Slumpaktiverade bonusar i The Phantom of the Opera

bonus I the phantom of the operaBrevet är en unik symbol som ger en slumpmässig kontantvinst upp till 20 gånger din totala insats. Spelet erbjuder även en Wild-symbol som helt enkelt består av spelets namn, The Phantom of the Opera. Wild-symbolen har samma funktion som i andra spel, vilket innebär att den ersätter samtliga symboler i spelet förutom bonussymbolen och brevet.

Om en kristallkrona dyker upp under spelets gång aktiveras “Chandelier Bonus”. Det händer helt slumpmässigt och därför finns det ingen bonussymbol i The Phantom of the Opera. Bonusen omvandlar upp till tre hjul till Wilds vilket ger en garanterad vinst.

Free spins med specialeffekter i The Phantom of the Opera

Den symbol som föreställer en mask är scattersymbolen i Microgamings The Phantom of the Opera. Genom att få tre eller fler scattersymboler placerade någonstans på hjulen aktiveras free spins. Vinner du free spins kan du själv välja mellan tre olika bonusspel: Music of the Night Free Spins, Masquerade Bonus eller All I Ask of You Free Spins. Låt oss ta en närmre titt på dessa och se vad de erbjuder.

  • free spins I phantom of the operaMusic of the Night Free Spins: Några slumpmässiga specialfunktioner dyker upp under dina gratissnurr. De vinster som är möjliga i Music of the Night Free Spins är en multiplikator upp till 4x på din vinst, upp till tre hela hjul som omvandlas till Wilds, upp till 5 symboler förvandlas till wilds eller upp till 5 extra free spins.
  • Masquerade Bonus: I Masquerade Bonus finns det tre olika nivåer att klättra sig upp för. Ju högre upp du klättrar,, desto högre priser får du. Bonusspelet går ut på att klicka på valfria masker och avslöja kontantpriser, extra val eller en nivåökning.
  • All I Ask of You Free Spins: Du tilldelas 10 free spins med något som kallas Dancing Wilds. Christine och Raoul dansar intill symbolerna och ökar dina vinstchanser samtidigt som du får ta del av extra specialfunktioner i form av en 3x multiplikator på din vinst, hjul som omvandlas till Wilds och stora 2×2 Wild-symboler.

Sammanfattning av The Phantom of the Opera

Videoautomaten The Phantom of the Opera kommer från speltillverkaren Microgaming som har köpt rättigheterna använda både titeln och karaktärerna från den klassiska succén som tog plats på scenen redan 1986. I det här spelet möts vi av En RTP på 96.40% och flera olika specialfunktioner som gör att The Phantom of the Opera blir en av de mest spännande spelautomaterna som har lanserats under 2017.

spela phantom of the opera online

Inga betyg än.

Betygsätt detta