Spela gratis med free spins hos Guts 

Ännu en fredag och vi skålar in helgen med 10 free spins. Det gör vi hos Guts av två anledningar. Dels behöver du bara sätta in så lite som 100 kronor för att aktivera erbjudandet och dels är gratissnurren fria från omsättningskrav. Det vill säga att du inte behöver tänka på att omsätta dina eventuella vinstpengar ett visst antal gånger innan du kan göra ett uttag. Glöm bara inte att ange koden GUTSSPIN när du laddar ditt saldo! Erbjudandet gäller varar bara fram till klockan 23.59 i kväll och som vanligt varje fredag. Den här veckan får du dina free spins i Blaze of Ra och därefter kan du hämta fler snurr i Northern Sky fredagen den 24 augusti och i Turn it Up fredagen den 31 augusti.

Helg med boostade vinster 

guts bonus free spinsDet finns flera progressiva jackpotspel som lockar med svindlande miljonvinster. Vi pratar naturligtvis om slots som Hall of Gods, Mega Fortune, uppföljaren Mega Fortune Dreams, Mega Moolah och Arabian Nights. Alla dessa jackpotspel finns hos Guts och därför finns kampanjen ”jackpothelger” också. Notera att Minor och Major i Divine Fortune inte gäller i denna kampanj. Alltså, spela dina favoriter i kategorin mellan klockan 02.00 på lördag och klockan 23.59 på söndag varje vecka. Triggar du en jackpot matchar Guts dina vinster upp till 10 000 kronor. 

Det roligare fortsätter hos Guts på måndag. Prickar du in dina lyckotal i Roulette kan du nämligen vinna 200 kronor extra. Erbjudandet gäller mellan klockan 09.00 och 22.59 varje måndag i augusti. Gör en insats på minst 10 kronor på ett enkelnummer för att vinna 50 kronor extra om kulan stannar där. Talen som gäller är 5, 10, 15 och 20. Gör om det fyra gånger för maximala 200 kronor. 

Casino Free spins bonus Omdöme Spela nu
100 FREE SPINS
2500KR BONUS
8/10 Spela nu

Bra, bättre, Blackjack hos Guts

Sist men inte minst kan du fira lill-lördag varje onsdag tillsammans med Guts. Du kan nämligen vinna upp till 15 000 kronor extra. Logga bara in och spela live Blackjack från NetEnt mellan klockan 09.00 och 23.59 varje onsdag och få flera Blackjack i rad för extra pengar i vinst. Du kan vinna ett pris per onsdag och pengarna är självklart fria från omsättningskrav. Tänk på att du måste spela för riktiga pengar för att kvalificera dig. 

  • Få två Blackjack i rad och vinn 200 kronor
  • Få tre Blackjack i rad och vinn 1000 kronor
  • Få fyra Blackjack i rad och vinn 3000 kronor
  • Få fem Blackjack i rad och vinn 15 000 kronor
Inga betyg än.

Betygsätt detta