Northern Sky

prova northern sky slot av quickspinNorthern Sky är en läcker slot från Quickspin som hade premiär i januari 2018. Om du gillar spelautomater som är lätta att förstå är Northern Sky ett spel du definitivt ska ge dig på. Här tas du med till naturen i norr och får uppleva en spelplan som är behagligt att vila ögonen på med harmonisk bakgrundsmusik. Du möts av djursymboler och ädelstenar, som snurrar på hjulen för att generera belöningar. Spelet erbjuder både free spins och re-spins, som ger lite extra spänning.

Northern Sky är en slot med fem hjul, tre rader och nio insatslinjer. Lägsta insats är 1 krona och högsta insats är 1000 kronor.

Spela nya Northern Sky här

Casino Free spins bonus Omdöme Spela nu
LeoVegas 400 FREE SPINS
50 000KR BONUS
etta Spela nu

 Tema och symboler i Northern Sky

Temat handlar om den vilda naturen i norr, som bär på outforskade rikedomar. Som symboler kan du bland annat se vargar och björnar i form av ädelstenar. Det är för övrigt djursymbolerna som betalar ut mest och allra högsta värde har den guldfärgade hjorten. Symbolerna som betalar ut minst är ädelstenarna och allra lägst värde har den lila ädelstenen.

Re-spins funktion i Northern Sky

I spelautomaten Northern Sky finns en rolig funktion i form av re-spins, som innebär omsnurr. Det betyder att så fort du får en vinst stannar vinstkombinationen kvar på hjulen medan övriga hjul snurrar igen. Om du får fler symboler av samma sort som vinstkombinationen får du ytterligare ett re-spin efter att de nya symbolerna låts fast på hjulen. Så fortsätter det, tills det inte kommer upp några fler symboler av denna typ.

Bonussymbolen aktiverar free spins i Northern Sky

Bonussymbolen är lätt att känna igen. Den är i form av ett berg, som det står bonus på. Om du får tre eller fler av denna scattersymbol vinner du 10 free spins. Du ser antalet bonussymboler i en mätare och det är bara att försöka fylla denna för att trigga i gång gratisrundorna. Gratisspinnen kommer med en mycket förmånlig tvist, nämligen att endast högvärdessymbolerna existerar i dessa omgångar. Det innebär att det bara är djursymbolerna som snurrar på hjulen, medan ädelstenarna plockas bort. Det betyder att du kan få högre vinster än i huvudspelet.

Sammanfattning av Northern Sky

Vi tycker att den svenska spelutvecklaren Quickspin har gjort ett riktigt trevligt spel i skapandet av Northern Sky slot. Som nordbo är igenkänningsfaktorn hög och det känns inspirerande att gå på jakt efter naturens tillgångar i form av ädelstenar. Möjligtvis kan vi sakna lite fler funktioner, men enkelheten i denna slot gör den väl värd att spela. Du behöver inte lära dig en massa onödiga regler, utan du kommer att förstå direkt hur spelautomaten fungerar. Snygg grafik och härlig bakgrundsmusik gör att Northern Sky imponerar på oss!

Inga betyg än.

Betygsätt detta