Lucha Maniacs

Spelautomaten Lucha Maniacs släpptes i april 2018 och är en annorlunda slot från Yggdrasil med brottare som spinner på hjulen. Här spelar de otaliga funktionerna en central roll och det är vid bonusen de dyker upp. Bakgrundsmusiken är tydligt mexikansk och sprider glädje samt ökar spänningen när du är på väg att få free spins.

Här kan du spela Lucha Maniacs

Casino Free spins bonus Omdöme Spela nu
200 FREE SPINS
12 000KR BONUS
etta Spela nu
Recension
120 FREE SPINS
2000KR BONUS
tvaa Spela nu
Recension
200 FREE SPINS
10 000KR BONUS
Spela nu
Recension

 

Snabbfakta om Lucha Maniacs

 • Speltillverkare är Yggdrasil Gaming
 • Spelautomaten har fem hjul, tre rader och 20 insatslinjer
 • Du kan satsa minst 80 öre per runda
 • Du kan satsa max 1250 kronor per runda
 • RTP är 96,2%

Tema och symboler i Lucha Maniacs

lucha maniacs free spins Vi har redan varit inne på temat i denna spelautomat, vilket är är mexikansk fribrottning (lucha libre). En kan fundera över om Yggdrasil har blivit inspirerad av Thunderkicks slot Luchadora och gått steget längre för att visa den speciella wrestlingen och dess miljö på ett ännu snyggare sätt i spelfönstret. I ringen tar färgglada brottare plats som högvärdessymboler medan kortsvitssymboler utgör lågvärdessymbolerna.

Det finns även wildsymboler som ersätter andra symboler för att skapa fler vinster. De uppträder i form av vanliga wilds, Random Wilds, Sticky Wilds och Wrestler Wilds. De tre sistnämnda kan endast uppträda under free spins och du kan läsa mer om vad de innebär under funktionerna nedan. Scattersymbolerna har ordet ”bonus” skrivet på sig och det är dessa du vill åt för att trigga i gång de nästan överdrivet förmånliga gratisrundorna.

Massvis med bonusfunktioner i Lucha Maniacs

Få tre eller fler scattersymboler för att aktivera free spins, under vilka du får ta del av flera funktioner.  Genom en Pick and Klick-funktion får du välja tre biljetter som avslöjar vilka bonusar du får spelar med.

 • Tre scattersymboler: 7 free spins med tre funktioner
 • Fyra scattersymboler: 15 free spins med tre funktioner
 • Fem scattersymboler: 30 free spins med tre funktioner

Har du dock Golden Bet aktiverad får du välja ytterligare en funktion. Golden Bet kostar 5 mynt extra. 

Bonusar i samband med free spins

bonus funktioner spelautomatDet finns flera olika bonusar – även om du bara får med dig tre vid free spins. Här ser du vad du kan få:

 • 2-4 extra free spins
 • En eller två wildsymboler som placeras ut slumpmässigt vid varje spin (Random Wilds)
 • En wildsymbol som klistrar fast sig i mittpositionen på andra, tredje och fjärde hjulet (Sticky Wilds)
 • En högvärdessymbol får x3 multiplikator
 • En högvärdessymbol fungerar som wildsymbol (Wrestler Wilds)
 • En högvärdessymbol blir staplad på hjulen
 • Två högvärdessymboler blir en och deras funktioner samt utbetalning kombineras (Tag Team)

Genom att få två eller fler bonussymboler under free spins kan du även trigga i gång fler gratissnurr. Lyckas du aktivera fler free spins får du välja ytterligare funktioner beroende på hur många scattersymboler du får. Du kan få upp till 4 free spins och funktioner extra.

Om du endast lyckas få två scattersymboler i huvudspelet stiger spänningen ändå. Du kommer nämligen till ett bonusspel där du kan få 20 till 80 mynt eller 7 free spins med tre av funktionerna.

Sammanfattning av Luchas Maniacs

Detta är en häftig och speciell slot som Yggdrasil har utvecklat och som håller hög kvalitet. De ofantligt många funktionerna gör spelautomaten riktigt spännande, då man är nyfiken på att få se vad som döljer sig under biljetten som man har valt. Grafiken är snygg och färgglad precis som det ska vara när mexikanska brottare utgör huvudpersonerna. I verklighetens lucha libre är det nämligen just de färgglada dräkterna som utmärker denna sport. Det märks att Yggdrasil har lagt ner energi på Lucha Maniacs. Spelet går att spela på både dator och mobil, och vi kan definitivt rekommendera ett par spinn.

Inga betyg än.

Betygsätt detta