Baker’s Treat

Spelautomaten Baker’s Treat från Play’n GO släpptes i april 2018 och är en söt spelautomat som du kan spendera tid på för en trevlig fikastund. Denna slot är klassisk med fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer. Det fina är att du kan vinna från båda hållen samt att den innehåller massivs med funktioner. Passa in symbolerna med högre värde på dess matchande hjul tre gånger och trigga en unik funktion för just den tårtbiten. Den teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,04%. 

Här kan du prova Baker’s Treat

Casino Free spins bonus Omdöme Spela nu
200 FREE SPINS
12 000KR BONUS
etta Spela nu
Recension
400 FREE SPINS
50 000KR BONUS
tvaa Spela nu
Recension
200 FREE SPINS
10 000KR BONUS
Spela nu
Recension

 

 Tema och symboler i Baker’s Treat

Temat i Baker’s Treat är tårtor och bakverk. Här ser du blåbärspajer, jordgubbståror och andra bakverk snurra på hjulen. Det är också dessa symboler som betalar ut mest medan alla macarons är lågvärdessymboler. Det finns även wildsymboler som ersätter andra symboler men inga scattersymboler. I stället samlar du bakverk för att trigga i gång free spins.

baker's treat wildKort fakta om Baker’s Treat

  • Speltillverkare är Play’n GO
  • Spelautomaten har fem hjul, 3trerader och 15×2 insatslinjer
  • Du kan satsa minst 1,50 krona per runda
  • Du kan satsa max 1500 kronor per runda
  • RTP är 96,04%

Tårttävling och Flour Power Spin-funktioner

Baker’s Treat är fylld av funktioner. Under varje spinn kan du samla tårtbitar och bakelser för att aktivera en av bonusarna. När du har lyckats samla tre tårtbitar, genom att ha fått staplade symboler på matchande hjul tre gånger, aktiverar du en av funktionerna som består av allt från ändrade symboler till hela hjul med wildsymboler.

Flour Power Spin-funktionerna:

  • free spins bonus play'n goCupcakens Power – Under 3 free spins är två hjul matchande
  • Blåpärspajens Power – Under 3 free spins förvandlas ett hjul till ett så kallat jokerhjul med wildsymboler
  • Morotskakans Power – Under 3 gratisspinn transformeras alla morotskakorna till wildsymboler
  • Citroncheesecakens Power – Under 3 gratissnurr kan wildsymbolerna expandera över hela hjulet
  • Jordgubbstårtans Power: Under 3 free spins ändras alla macarons till bara en sort

Men dessa funktioner är inte allt, du kan även delta i en tårttävling om du lyckas landa alla fem sorters bakelser på sina tillhörande hjul. Då aktiveras en av Flour Power-funktionerna ovan vid varje spinn och stannar kvar under hela rundan. Du kan även få re-spins under denna runda genom att få tårtbitar staplade på hjulen samt vinna 5000x insatsen. 

Sammanfattning av Baker’s Treat

Vi gillar Baker’s Treat från Play’n GO! Det är en kul spelautomat med flera funktioner och som ger ett enkelt intryck. Du behöver inte göra mer än att spinna på knappen, sedan sköter spelautomaten allt åt dig. Spänningen stiger när tårtbitarna landar på hjulen för då går det att hoppas på både Flour Power Spins och Bake Off-funktionen (tårttävlingen). Det här är förmodligen inte årets hetaste spellansering men absolut en slot värd ett testa på. Baker’s Treat är en mycket trevlig spelautomat från Play’n GO, som innehåller i princip allt du kan önska och lite till! 

Inga betyg än.

Betygsätt detta